NISAN 2017
Başkan Cabbar Elbiz Parkındaki Çalışmaları Yerinde İnceledi
19 Nisan 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi’nin en önemli tarihi ve turistik mekanlarından olan Elbiz Parkının çevre düzenleme çalışmalarını yerinde görerek incelemelerde bulundu.

Elbizi Develi’nin incisi olarak nitelendirerek çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Cabbar “Yirmi yıl öncesi yapılmış çevre duvarları yıkılarak daha nezih bir görünüme kavuşturacağımız Elbiz parkımızda yıkım çalışmaları ile birlikte hafriyat çalışmaları da devam etmektedir. Elbiz’in kışında aktif kullanılması için Kış Bahçesi çalışması yapacak olan ekiplerimiz, ayrıca Elbizden Köşkpınara doğru inen yolun da renkli parkelerle döşemesinin ve yolun hemen kenarındaki boş alana da otopark yapılacağını” belirtti.