AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar'dan Rektör Güven'e Ziyaret
18 Nisan 2016

Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Üyeleri Suat Köylüoğlu ve Şahin Azmanla birlikte Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Muhammed Güven’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Develi’de yapımı devam etmekte olan Eğitim Bloklarının son durumu ile ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar “Develi olarak topyekûn eğitim seferberliğine çıkmış durumdayız. İlçemiz Seyrani Eğitim Kampüsünde devam eden inşaa ve alt yapı çalışmaları ile Develimize Seyrani Üniversitesi’ni kazandırma hususundaki gayret ve özlemimizi her platformda dile getiren bizler, sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz.” dedi. Erciyes Üniversitesi Rektörü Muhammed Güven ziyaretlerinden dolayı Başkan Cabbar ve beraberindeki vakıf üyelerine teşekkürlerini ileterek, “Develi potansiyel itibariyle diğer ilçelerden daha stratejik bir öneme sahip, bu anlamda Develi’nin eğitim alanındaki kazanımlara çok geçmeden sahip olacağı kanaatindeyim” dedi.