AĞUSTOS 2017
Stajyer Öğretmenlerden Başkan Cabbar'a Ziyaret
15 Nisan 2016

Develili olup da Develide stajyer öğretmenliklerini yapan 22 aday öğretmen Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan’la birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Aday öğretmenlerle samimi havada sohbet eden Başkan Cabbar, en zorlu ve en kutsal mesleğe adım attıklarını belirterek “İnsan hangi mesleği yaparsa yapsın, hangi sosyal statiye sahip olursa olsun, sizlerin tedrisatından geçerek belirli bir seviyeye gelecekler; dolayısıyla sizler nasıl bir temel atarsanız insanların gelişimi de o seviyede devam edecektir. Yüce Mevla’dan işlerinizi kolaylaştırmasını ve sabrınızı artırmasını diliyorum” dedi. Yeni öğrenci profilinin eskiye nazaran çok farklı olduğunu belirten Başkan Cabbar, bu anlamda faklı pedagojik yöntemlerle ve özveriyle bu zorlukların üstesinden gelebileceklerine inandığını belirtti. Öğretmen adaylarına atandıkları şehirleri tek tek soran Başkan Cabbar, kitap, oyuncak vb gibi eksiklik hissetmeniz durumunda Belediye desteğiyle ya da yürütecekleri kampanya ile her zaman destek olacağını belirtti. Öğretmen adayları Başkan Cabbar’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek kendisiyle istişare halinde olacaklarını dile getirdiler.