AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar'ın Ankara Ziyaretleri
15 Nisan 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Ankara’da bir dizi ziyaret ve istişare toplantılarına katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da teşrif ettiği Ak Partinin 5. Yerel Yönetimler Sempozyumuna katılan Başkan Cabbar, programın sonunda Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu ve Ankara ve İstanbul’da faaliyet gösteren Develi Dernekleri ile birlikte Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile istişarelerde bulundu. Develi’nin kalkınma programlarında ne gibi kazanımlarda bulunacağını Başkan Özhaseki ile istişare eden Milletvekili Dedeoğlu ve Başkan Cabbar, sonraki günlerde bürokratik ziyaretlerde bulundu.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne ziyaretlerde bulunarak Develi için ne gibi kazanımlar elde edileceğinin istişarelerini Vekil Dedeoğlu ile birlikte yapan Başkan Cabbar “Yerel Yönetimler Sempozyumu ile başlayıp ziyaretlerle devam eden programımızın başarıyla geçtiğini söyleyebilirim. Yerel Yönetimler Sempozyumundan çok önemli bilgiler edindik ve yeni ufuklar kazandık. Vekilimiz Sami Dedeoğlu ile yaptığımız ziyaretler ise bürokrasi tarafından Develimizin tanınmasına ve potansiyelimizin farkında olunması anlamında çok faydalı geçti. İnşallah Develimiz her platformda layıkıyla temsil edilerek, önemli gelişmelere ev sahipliği yapacaktır” açıklamalarında bulundu.