EKIM 2017
Başkan Vekili Turan Çalışmaları Yerinde İnceledi
14 Nisan 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın Ankara’da olmasından dolayı Belediye Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Meclis Üyesi Osman Turan Develi Belediye ekiplerinin yürütmüş olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

Destek Hizmetleri ve Fen İşleri Müdürlüklerini ziyaret edip çalışmalarını yetkililerden dinleyen Turan, sonrasında Köşkpınar Mevkiindeki ve Karacaviran Mahallesindeki yol çalışmalarını yerinde görüp çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bahar süslemelerini yerinde görüp fidan dikiminde bulunan Turan, “Belediye ekiplerimiz havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına hız kazandırarak devam ediyor. İnşallah çok kısa bir sürede yol çalışmalarımız büyük oranda tamamlanırken Develimizin güzelleşmesi adına yapılan çalışmalar da devam edecektir. Tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.