MAYıS 2017
Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha:"Hoşgeldin Bebek Projesi"
7 Nisan 2016

Develi’ye yapılan yatırımların yanı sıra sosyal belediyeciliğe de büyük önem veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 2014 yerel seçimleri seçim kitapçığında yer alan “Hoş Geldin Bebek” projesine start verdi.

Proje kapsamında Develi’de tüm yeni doğan bebeklere Bebek Çantası hediye edilecek. Projenin hayata geçirilmesi amacıyla yeni doğan bir bebeğin ihtiyacına yönelik olarak belirlenen Biberon, Bebek Şampuanı, Penye Takımı, Bebek Bezi, Islak Mendil ve Bebek Havlusuna kadar her malzemenin hazır bulunduğu “Hoş Geldin Bebek” hediye çantası özel olarak hazırlandı.

Başkan Cabbar, proje kapsamında dünyaya gelmiş olan bebeklerin ailelerini Hatice Muammer Kocatürk Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde ziyaret etti. Başkan Cabbar’ın proje kapsamında ziyaret ettiği aileler, Başkan Cabbar’a teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini bildirdiler.

Başkan Cabbar, bebeklere hayırlı ve sağlıklı ömürler dilediğinde bulundu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Bu proje bizim en keyifli projelerimizden birisi. Çünkü Develimizde dünyaya gelmiş bebeklerimizden duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek adına annelerine ilk doğum esnasında gerekli olan ne tür ihtiyaçlar varsa onları hediye ederek gönüllerini almak tebrik etmek istiyoruz. Bugün hastanemizi ziyaret ederek doğum yapmış annelerimize bu hediyeleri takdim ettik. Ayrıca yeni bebek sahibi olmuş hemşerilerimiz hastaneden doğum belgesi getirmeleri takdirde onlara da belediyemizden hediyelerini vereceğiz. İnşallah sosyal sorumluluk projelerimiz bu şekilde gelişerek devam edecektir. ” dedi.