EKIM 2017
Sağlık Seminerleri Devam Ediyor
6 Nisan 2016

Develi Belediyesi ve Kayseri Acıbadem Hastanesinin ortaklaşa düzenledikleri “Sağlık Seminerleri” devam ediyor. Acıbadem Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Burak Civelek ve Beslenme ve Diyet Uzmanı Esra Kula Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde “Beslenme Alışkanlıkları Kanseri Etkiliyor mu?” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Slaytlar eşliğinde sunumlarını gerçekleştiren uzmanlar, gündelik hayattaki beslenme alışkanlıklarımızın olası sıkıntılarından ve nasıl önlemler alınması gerektiğine dair çarpıcı bilgiler verdi. Dünya üzerindeki kanserle ilgili yapılmış araştırmaların sayısal bilgilerini de paylaşan uzmanlar, sunumlarının ardından dinleyicilerin sorularını yanıtladı. Program sonunda Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü sunumlarından dolayı Dr. Civelek ve Dr. Kula’ya teşekkür ederek plaket takdim etti.