ARALıK 2017
Başkanlardan KOSGEB Kursuna Ziyaret
2 Nisan 2016

Develi Belediyesi ile Develi Ticaret Odası’nın ortaklaşa yürüttüğü Girişimcilik Eğitimleri Halk Eğitim Merkezi binasında eğitimlerine devam ediyor.

Hafta sonları yürütülen eğitimleri ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak, girişimcilerle bir araya gelerek hasbihal etti. Programa katılanlara öncelikle teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Cabbar “İlçemiz esnafının gelişmesini ve yeni ticari işletmelerin KOSGEB hibelerinden faydalanmasını amaçladığımız Uygulamalı Girişimcilik Kursumuzu hem ticari bilinci artıracağı hem de sizlerin yeni iş yerlerine sahip olmasına imkân sağlayacağı için çok önemsiyoruz. Develimizde kurulan her firma bizler için büyük bir mutluluk kaynağı olmaktadır, dolayısıyla sizlerden çevrenizi bu kurslara yönlendirmenizi istirham ediyoruz. Develi Belediyesi ve Ticaret Odası olarak sizlere bu imkânların temini hususunda gerekli olan bütün destekleri sağlamaya gayret edeceğimizi bilmenizi isterim” diyerek kursiyerlere başarılar diledi. Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak da kursiyerlere başarılar dileyip, gerekli kurumsal desteklerin devam edeceğini belirtti.