NISAN 2017
Şampiyondan Başkan Cabbar'a Ziyaret
1 Nisan 2016

Erzurum'da yapılan Snowboard Türkiye Şampiyonası küçük kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Develi Belediye Spor Kulübü sporcusu Miray Özsoy, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Kayseri İl seçmelerinde başarı gösteren Miray Özsoy, Erzurum'da yapılan Snowboard Türkiye Şampiyonası yarışlarında başarı göstererek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyon Miray Özsoy babası Mustafa Özsoy ile birlikte Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı olan Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Cabbar " Miray, İlimizi, Develimizi ve kulübümüzü layıkı ile temsil etti. Miray ve onu yetiştiren ailesi ve antrenörü ile gurur duyuyoruz. Sadece Belediye Başkanı olarak değil bir ağabeyi olarak da büyük kıvanç duydum, kendisini tekrar tekrar tebrik ediyorum. Miray kızımız inşallah bundan sonra da disiplinini koruyup daha güzel başarılara imza atacaktır. Her daim destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.