EKIM 2017
Or-An Genel Sekreteri Taşçı'dan Ziyaret
1 Nisan 2016

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreteri Kamil Taşçı beraberindeki birim müdürleri ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

ORAN’ın 2016 yılı mali destek programı ile ilgili bilgiler veren Taşçı, Develinin önemli potansiyellere sahip olmasından dolayı gelişiminin hızlı olacağı vurgusunu yaptı. Develi’nin sosyal, tarımsal, ekonomik hayatı ile ilgili özet bilgiler veren Başkan Cabbar “Kuruluş felsefesinin bölgeler arası gelişmişlik düzeyini dengelemek olan ORAN’dan Develi Belediyesi olarak çok şeyler bekliyoruz” diyerek sürekli istişare halinde olunacağını belirtti. Kamil Taşçı beraberindekilerle birlikte Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük’ü ziyaret etmek için Belediye binasından ayrıldılar.