HAZIRAN 2017
Belediye Personelinden Emre Şişli Dünya Evine Girdi
27 Mart 2016

Develi Belediye Personellerinden Emre Şişli, Şefika Ünal ile dünya evine girdi. Yoğun davetliler huzurunda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın nikâh akdini gerçekleştirmesiyle hayatlarını birleştiren Emre ve Şefika çiftinin şahitliğini de Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük ve Develi Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu yaptı.

Ak Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu ve Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük genç çifti tebrik ederek kısa selamlama konuşması yaptılar. Ünal ve Şişli Ailelerini tebrikle sözlerine başlayan Başkan Cabbar ise “Hem kız tarafı hem de erkek tarafı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizi ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyor, davete icabet edip geldiğiniz için siz kıymetli hemşerilerime de teşekkür ediyorum. Rabbim bir ömür boyu Emre ve Şefika kardeşimizi mesut etsin” diyerek evlilik cüzdanını Şefika Hanıma takdim etti.

Bizler de Develi Belediyesi çalışanları olarak Emre kardeşimize ve eşi Şefika Hanıma ömür boyu mutluluklar diliyoruz.