HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar'dan Develi Spora Destek
27 Mart 2016

Develi’yi Süper Amatör Ligde temsil eden Develi Spor’un önemli maçlarından biri olan Kocasinan Gençlik Spor ile Develi Stadında yaptığı karşılaşmaya destek vermek amacıyla Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, müsabaka öncesi sporcularla bir araya geldi.

Başkan Cabbar müsabaka öncesi soyunma odasında Develi Sporun futbolcularıyla bir araya gelerek başarılar diledi ve galibiyet sözü aldı. Rakip takım sporcularını ve hakemleri de ziyaret eden Başkan Cabbar sonrasında tribünlerde Develililerle beraber Develi Sporu destekleyerek doksan dakika maç heyecanını birlikte yaşadı. Develi Sporun 3-2’lik skorla kazandığı maçta Develi Sporun gollerini Arif Toker, Kemal Taşdelen ve Mustafa Demirci kaydetti. Daha sonra Başkan Cabbar kapalı spor salonunda voleybol antrenmanı yapan çocukları ziyaret ederek hasbihal etti ve başarılar diledi.