MAYıS 2017
Başkan Cabbar Çocuklarla Ağaç Dikme Etkinliğinde
27 Mart 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Seyrani İlkokulu 1-A Sınıfı öğrencilerinin Aksu Mevkiinde düzenlediği Ağaç Dikme Etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Her fırsatta Aksu Mevkiinin daha yeşil bir görünüm kazanmasına teşvik eden Başkan Cabbar, öğrenci ve velilerini ağaç dikme etkinliğinde yalnız bırakmadı. Öğrenci ve velileriyle birlikte fidanları dikip hayat sularını veren Başkan Cabbar, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz Aksu Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi çalışmaları ile birlikte çocuklarımızın da bu etkinliklerle destek vermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın bu bilinçle donanmasında emeği geçen veli ve öğretmenlerine böylesi bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ve tebrik ederim. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Develi imar edeceğiz” dedi.