NISAN 2017
Miray Özsoy Türkiye Şampiyonu Oldu
25 Mart 2016

Develi Belediye Spor Kulübü sporcusu Miray Özsoy Erzurum'da yapılan Snowboard Türkiye Şampiyonası küçük kızlar kategorisinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Kayseri İl seçmelerinde başarı göstererek Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan Miray Özsoy, Erzurum'da yapılan Snowboard Türkiye Şampiyonasında 1. Gün ve 2. Günde yapılan kısa ve uzun slalomda başarı göstererek rakiplerini geride bıraktı ve adını Türkiye Şampiyonası'na yazdırdı.

Develi Belediye Başkan'ı ve Kulüp Başkan'ı Mehmet Cabbar, Miray Özsoy'u ve antrenörü Ahmet Aras'ı telefonla arayarak tebrik etti. Başkan Cabbar " Miray İlimizi, Develimizi ve kulübümüzü layıkı ile temsil etti. Miray ve onu yetiştiren antrenörü ile gurur duyuyoruz. Her daim destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.