AĞUSTOS 2017
Acı Badem Hastanesi ile Sağlık Söyleyişi Yapıldı
23 Mart 2016

Develi Belediyesi ve Kayseri Acıbadem Hastanesi işbirliği ile düzenlenen sağlık söyleşisi ilki Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doçent Doktor Mahmut ÖZKIRIŞ’IN katılımıyla gerçekleşen sağlık söyleşisinde; kulak, burun ve boğaz hastalıklarının seyirleri, hastalık aşamaları ve tedavi süreçleri ile bu rahatsızlıklardan nasıl korunacağına dair öğretici bilgiler aktardı. Sunum sonrası soruları cevaplayan ÖZIŞIK’a bilgilendirme ve program düzenledikleri için Acıbadem Hastanesi adına teşekkür amacıyla Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu plaket takdim etti.

Develi Belediyesi ve Kayseri Acıbadem Hastanesi işbirliği ile düzenlenecek sağlık söyleşisi programları; 06 Nisan 2016 Çarşamba günü Doç. Dr. Burak CİVELEK ve Diyetisyen Esra KULAK kanser ve beslenme ilişkisi, 27 Nisan 2016 Çarşamba günü Prof. Dr. Ergün SEYFELİ “A’dan Z’ye Kalp Sağlığı” 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü diyabet konulu sağlık söyleşileri ile devam edecektir.