HAZIRAN 2017
Başkan'a Ziyaretler
23 Mart 2016

Develi TOKİ Erciyes İlk ve Orta Öğretim öğrencileri Kayseride yapılan minikler ve yıldızlar güreş seçmelerinde 3 kupa almaları nedeniyle Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ettiler.

Erciyes Üniversitesi Endüstri ve Bilim Kulübü üyeleri Kulpak İlkokulunun gönüllü olarak yenilemek ve eksiklerini temin etmek amacıyla çalışma yapmak istedikleri için Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR’I makamında ziyaret ettiler. Başkan Cabbar konu ile ilgili her türlü desteği vereceğini belirtti.

Develi Belediyesi, Develi Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Meslek Eğitim Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü ebru kursuna katılan engelli gençler Belediye Başkanı Mehmet CABBAR’I makamında ziyaret etti.

Develi Belediyesi ile KAYMEK’in ortaklaşa düzenleyeceği Çanakkale Zaferi Kutlama Programı kapsamında 24-25 Mart tarihlerinde kurulacak olan Çanakkele Müzesi ile görüş alışverişinde bulunmak üzere KAYMEK yetkilileri Başkan Cabbar’ı makamında ziyaret ettiler.