HAZIRAN 2017
Öğretmenler Günü Kutlamaları
25 Kasım 2014

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Yurdumuzun diğer yerlerinde olduğu gibi İlçemizde de kutlamalar yapıldı.

Saat 9:30’da Atatürk büstüne Milli Eğitim Müdür Ali Arslan’ın çelenk bırakmasının ardından, programın ikinci kısmı saat 10:00’da Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı. Kaymakam Enver Ünlü ve Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan’ın açılış konuşmasıyla başlayan program; öğretmenler ve öğretmenlik üzerine yazılmış şiir ve metinlerin okunmasıyla devam etti. Ahirete intikal eden öğretmenlerin slaytının hazırlandığı programda ayrıca Emekli Öğretmen İsmail Bakır’la yapılmış bir röportaj da yayınlandı. Türkülerle devam eden programın sonunda ise yine öğrencilerin sergilediği “Adam Olmak” adlı tiyatro gösterisi yapıldı.

Programın son kısmında göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. Ayrıca Öğretmenler Günü konulu kompozisyon, şiir, resim dalında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Enver Ünlü, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar tarafından ödülleri verildi. Develi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan program izleyenlere duygu dolu anlar yaşatarak beğeni topladı. Programın sonunda ise protokol üyeleri öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafları çektirdi.