KASıM 2017
Başkan CABBAR'dan Hayırseverlere Teşekkür Ziyareti
23 Mart 2016

İlçemiz Sanayi camiini yaptıran ve kullanıma açan hemşerimiz iş adamı Cuma Sungur’a Başkan Mehmet Cabbar ve beraberindeki heyet teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi ilçe Başkanı Mehmet Durukan, Belediye Meclis üyeleri Kamil Müderrisoğlu ve Adnan Sezer ile İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Belediye Başkanı Mehmet Cabbar hayırsever iş adamı Cuma Sungur’a “Hayırlı bir iş yaptığı için hayırsever hemşerimiz Cuma Sungur’a ağabeyimize teşekkür ederim. İl dışında olmamdan dolayı cami açılışına katılamadım. Ondan dolayı kendisini evinde ziyaret ederek teşekkür etmek istedim. Allah ondan razı olsun ve hayrını kabul etsin. Cuma Sungur ağabeyimizi ahde vefa göstererek hayırsever kervanında katıldığından ve sanayimiz için elzem olan camiyi tekrar yaptırdığından dolayı tekrar teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten sonra hayırsever hemşerimiz Cuma Sungur’a Başkan Cabbar plaket takdim etti. Ocak 2014’te yanan ve Nisan 2014 te inşaata başlanan 24 ayda tamamlanan cami 18 Mart 2016 da açılışı yapıldı.