AĞUSTOS 2017
Başkan Vekili Hakan Demir'den Şehit Ailelerine Ziyaret
18 Mart 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın şehir dışında olmasından dolayı vekaleten Belediye Başkanlığını yürüten Avukat Hakan Demir, eşi Ayşe Hanımla birlikte “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretler esnasında, aile yakınlarıyla hasbihal eden Başkan Vekili Demir, “Sevgili Peygamberimizin buyurduğu gibi “Gönül hüzünlenir, göz yaşarır” fakat, şehitlik de öyle bir mertebedir ki, bizler gerçekten bunu tam manasıyla idrak edebilsek, onların Rabbimiz katında nasıl nimetlendirildiklerini bilebilsek, sevinç göz yaşlarımız akmış olurdu” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirerek, tekrar taziye dileklerini iletti.