NISAN 2017
Sanayi Cami Açılışı Yapıldı
18 Mart 2016

Yangın nedeniyle zarar gören Sanayi Camii’nin yeniden inşası tamamlanarak İlçe Protokolünün katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Aşık Seyrani Mahallesi Sanayi Sitesi karşısında 630 m2’lik alana yaptırılan, 700 kişi kapasiteli ve toplam maliyeti 500 bin lirayı bulan Sanayi Cami, Hüseyinli mahallesinden (köyünden) Hacı Ahmet’in oğlu olarak bilinen Cumali Sungur tarafından yaptırılmıştır. Hayırsever hemşerimiz Antalya’da ikamet eden kalıpçı ustasıdır. İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak’ın duasının ardından açılışı yapılan Sanayi Cami, Cuma Namazıyla birlikte ilk cemaatini ağırladı. Hayırseverliğinden ve üstün gayretlerinden ötürü Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Esnaf ve Sanatkarla Odası Başkanı Mehmet Somuncu ve Sanayi Esnafları adına İbrahim Karagöz hayırsever hemşerimiz Cumali Sungur’a teşekkürlerini ifade eden plaket takdiminde bulundu.