NISAN 2017
Dış Mahallelere Ziyaret
18 Mart 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın şehir dışında olması münasebetiyle vekâleten Belediye Başkanlığı görevini yürüten Avukat Hakan Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiple birlikte dış mahallelerde yürütülen ve tamamlanmış çalışmaları yerinde inceledi.

Ayvazhacı, Yazıbaşı, Gümüşören, Ayşepınar, Yaylacık ve Büyük Künye Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle hasbihal eden ekip, sonrasında tamamlanmış ve yapılmakta olan çalışmaları da değerlendirip, mahalle sakinleriyle istişare de bulundular. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinlerinin isteklerini de tek tek not eden yetkililer, baharın gelmesiyle birlikte çalışmaların hızla devam edeceğini ve eksikliklerin giderileceğini belirtti.