NISAN 2017
Başkan CABBAR Öğretmenlerle
25 Kasım 2014

Başkan Cabbar 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlamak için okullarında ziyaret etti. Develi İMKB Fen Lisesi ve Develi Anadolu İmamhatip Lisesi okullarını ziyaret etti. Öğretmenlerle hasbihal eden Başkan Cabbar “Göreviniz çok meşakkatli bu yüzden de çok saygıdeğer. Nesli yetiştirmek gibi bir görevi icra ediyorsunuz ve bu yüzden geleceği kuran kurucu unsurlardansınız. Hepinize ayrı ayrı başarılar diliyor gününüzü kutluyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Öğretmenlere hediyelerini sunan Başkan Cabbar, daha sonra Develi ve çalışmalarla ilgili bilgiler verip soruları cevaplandırdı. Samimi havada geçen sohbet Başkan Cabbar’ın ve öğretmenlerin okul anılarıyla keyiflendi.