HAZIRAN 2017
Şehit Müsellim Ünal Parkı'nda Sona Gelindi
16 Mart 2016

Adıyaman'da 20 Temmuz da güvenlik güçleriyle terör örgütü arasında çıkan çatışmada şehit olan 21 Temmuz da ebediyete uğurlanan Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal adına Kulpak Mahallesinde yapılan park çalışmalarında sona gelindi.

Şehidin cenaze namazının kılınmasının ardından, namaz kılınan alanın şehidin isminin verilerek ölümsüzleştirilmesi amacıyla bir park inşa edilmesi gerektiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ” Şehidimiz Müsellim Ünal adına Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz Şehit Müsellim Ünal Parkı ve mezarı tamamlanmak üzeredir. 11600 m2’lik alan üzerinde yapılan parkta 11 adet kamelya, ay yıldızlı şehitlik anıtı, basketbol sahası, yürüme alanları, çocuk oyun alanları, spor amaçlı koşu parkuru, bay, bayan ve engelli wc bulunmaktadır. Ayrıca şehidimizin kabrinin bulunduğu mezarlık çevresinde de çevre düzenleme çalışmaları yapılmıştır” diyerek yaz sezonunda ağaç dikme töreni ile parkın açılışının yapılacağını belirtti.