ARALıK 2017
Başkan Cabbar'dan Otopazarına Ziyaret
13 Mart 2016

Otomobil alış ve satışlarını daha hızlı ve kolay gerçekleştirilmesi için Develi Belediyesi’nin katkılarıyla Sebze-Meyve Pazarında her Pazar günü faaliyette olan İkinci El Oto Pazarı’na ilgi artarak devam ediyor.

Bu hafta kurulan oto pazarını ziyaret eden Develi belediye BaşkanıMehmet Cabbar, esnafları tek tek gezerek bereketli olması temennilerinde bulundu. Alışveriş esnasında arabulucun da yapan Başkan Cabbar “Otomobil alımının zor ve meşakkatli bir süreç olmasından dolayı İlçemizde oto pazar açarak bu süreci daha kolay hale getirmek istedik. Hem Develimizdeki hem de komşu ilçelerdeki araçların sergilendiği pazarımızdaki araçları yakinen gören hemşerilerimizin ve esnafımızın araba alışverişlerinin daha seri olacağı kanaatindeyiz. Pazar günleri faaliyetlerine devam eden oto pazarımızın Develimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.