EKIM 2017
Başkan Cabbar Kur'an'a Geçiş Törenine Katıldı
10 Mart 2016

Veli-Nuriye Şahin Kuran Kursunda 4-6 yaş grubundaki çocuklar için verilen Kur’an-ı Kerim eğitimi kapsamında yapılan “Kuran’a Geçiş” töreninin bu haftaki konuğu Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar oldu.

Elif Cüzünü bitirerek Kuran’a geçen öğrencileri tebrik etmek ve geçme aşamasında olanları teşvik amaçlı haftalık düzenlenen “Kuran’a Geçiş” törenine duygulu anlar yaşayan Başkan Cabbar “İlkokula başlamadan yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’i güzel okumak için buraya gelip zahmete katlanan yavrularımızı ve anne-babalarını can ı gönülden tebrik ediyorum. Her gün onlarcasına maruz kaldığımız hadiseler ve haberler içerisinde böyle bir ana şahitlik etmek beni ziyadesiyle mutlu ve bahtiyar etti. Özlemini çektiğimiz tablo budur. Şimdi güzel bir şekilde Kuranı tilavet etmeyi öğrenen yavrularımız; yarın inşallah bu okuduklarını en güzel şekilde yaşayan bir nesil olarak görmek bizlerin en büyük duası ve temennisidir. Yüce Mevla’dan onlara eğitim veren hocalarımıza da kolaylıklar diliyor, Rabbimden çalışmalarını bereketlendirmesini temenni ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.