TEMMUZ 2017
Epçe Mahallesinde Aile Eğitimi Sertifika Töreni
10 Mart 2016

Develi Belediyesi ile Develi İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde, Develi ilçe genelinde 0-18 Yaş Aile Eğitimi Sertifikası bulunan öğretmenler tarafından ailelere verilen eğitimin yaygınlaştırılması, eğitimin niteliğinin arttırılması ve eğitim alan velilere yönelik toplu sertifika töreni düzenlemek amacıyla oluşturulan protokol kapsamında Epçe Mahallesinde 70 saatlik kursu tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan velilere sertifika töreni yapıldı.

Sertifika törenin katılan Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan velilerle aldıkları eğitimin önemine dair sohbetler ederek program sonunda sertifikalarını tek tek takdim ettiler. Başkan Cabbar “İlk önce eğitimcilerin eğitilmesi gerekir mantığından hareketle çocuklarımızın ve gençlerimizin ilk eğitimcileri olan velilere yönelik düzenlediğimiz kursumuzun protokolünden sonra sertifika törenlerini de yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle hanım kardeşlerimizin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programının inşallah faydasını zaman içerisinde göreceklerine inanıyorum” diyerek alınan eğitimin önemini vurguladı.