ARALıK 2017
"Körebe"ye Öğrencilerden Yoğun İlgi
10 Mart 2016

Develi Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında “Körebe” isimli tek perdeli çocuk oyunu Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde öğrencilerle buluştu.

11:00, 13:00 ve 15:00’de sahnelenen tiyatro oyununu toplamda binden fazla öğrenci izledi. Tiyatro gösterimi öncesi sergilenen illüzyon gösterimi büyük beğeni topladı. Küçük bir kız çocuğunun insanlarla yardımlaşması gerektiğini, hayvanlarla ve tabiatla barışık halde olmasının işlendiği tiyatro gösteriminde; Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibatlı olarak okullardan gelen öğrenciler hem keyifli anlar yaşarken hem de tabiat ve hayvanlarla kurulması gereken sağlıklı iletişim hakkında eğitici bilgiler öğrendi.