EKIM 2017
2. El Oto Pazarı Faaliyette
7 Mart 2016

Develide ikinci el oto pazarı faaliyete başladı. Sebze- Meyve pazarındaki alana kurulan Pazar, Develi ve komşu ilçelerdeki galericiler başta olmak üzere, araba almak ve satmak isteyenlerin yoğun ilgisini çekti. Otomobil alış ve satışlarını daha hızlı ve kolay gerçekleştirilmesi için Develi Belediyesi’nin katkılarıyla faaliyete geçen İkinci El Oto Pazarı’nın faaliyete girmesiyle ilgili esnaf ve müşteriler “Pazar sayesinde İlçemizdeki bütün satılık arabaları yakından görme imkânına sahip oluyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Oto pazarın açılmasıyla ilgili olarak Başkan Cabbar “Otomobil alımının zor ve meşakkatli bir süreç olmasından dolayı İlçemizde oto pazar açarak bu süreci daha kolay hale getirmek istedik. Hem Develimizdeki hem de komşu ilçelerdeki araçların sergilendiği pazarımızdaki araçları yakinen gören hemşerilerimizin ve esnafımızın araba alışverişlerinin daha seri olacağı kanaatindeyiz. Pazar günleri faaliyette olacak oto pazarımızın Develimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.