KASıM 2017
Develi Belediyesi ile Develi Ticaret Odası Arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzalandı
1 Mart 2016

Develi Belediyesi ile Develi Ticaret Odası arasında yeni iş kuracakların KOSGEB hibelerinden yararlanabilmesi amacıyla Uygulamalı Eğitim Kursu’nun protokolü imzalandı.

Ticari işletmelerin her türlü bilgilendirme amacı ile ticari konularda eğitim, konferans, bilgilendirme toplantısı düzenleyerek İlçemiz esnafının gelişmesine katkı sağlayacak olan Eğitim Protokolü Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak arasında imzalandı. Başkan Cabbar “İlçemiz esnafının gelişmesini ve yeni ticari işletmelerin KOSGEB hibelerinden faydalanmasını amaçladığımız Uygulamalı Girişimcilik Kursunun protokolünü imzalamış bulunuyoruz. Eğitim Programının başta esnaf hemşerilerimiz başta olmak üzere her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Develi Ticaret Odası Mustafa Maşlak da “ Protokolümüzü imzalamış bulunuyoruz. İnşallah en kısa sürede eğitim faaliyetleri başlayarak Develi esnafımızın gelişmişliğine katkı sağlayacaktır” dedi.