MAYıS 2017
Parklarda Yenileme Çalışmaları
29 Şubat 2016

Develi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler havaların ısınmasıyla birlikte parklarda yenileme ve tadilat çalışmalarını hızlandırdı. Parklarda bulunan deforme olmuş bank ve çöp kovalarını ahşap malzemeden yapılmış yenileriyle değiştiren ekipler, aynı zamanda çatılı piknik masası için zemin çalışması yaparak uygun yerlere yerleştirme çalışmaları da yaptı. Özellikle eski olan parkları canlandırmayı hedefleyen ekipler, aynı zamanda yapılma aşamasında olan parklara da benzer çalışmanın uygulandığını belirtti. Aşık Seyrani Mahallesinde bulunan Turan Köylüoğlu parkında çalışmalarını başlatan ekipler diğer mahallelerdeki parklarda da benzer çalışmaların hızla devam edeceğini belirtti.