HAZIRAN 2017
Müsabakalar Sonrası Başkan Cabbar'a Ziyaret
23 Şubat 2016

Develi Belediyesi Voleybol Kulübü Sporcuları ve Antrenörleri altyapı müsabakalarının tamamlanmasının ardından Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kayseri genelinde düzenlenen kulüpler arasındaki müsabakalar sonrasında, Kulüplü Genç Erkekler, Kulüplü Küçük Erkekler ve Kulüplü Yıldız Erkekler kategorilerinde il ikincisi olan Develi Belediyesi Sporcuları, Kulüplü Genç Kızlar kategorisinde ise il üçüncüsü oldu.Öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının artarak devam etmesini dileyen Başkan Cabbar “Elbette kazanılmış olan başarıları çok önemsiyoruz, fakat sizlerin gençlik enerjilerinizi böyle sağlıklı ve muteber bir alanda kullanıyor oluşunuz bizler için çok daha önemlidir. Belediyemizin voleybol kulübü sizler gibi isteki gençler sayesinde çok daha önemli başarılar imza atacaktır. Bizler de bu hususta elimizden gelen desteği göstereceğiz”dedi.