NISAN 2017
Aksaray'ın Gülü'ne Yoğun İlgi
21 Şubat 2016

Develi Belediyesi ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sergilenen Aksaray’ın Gülü isimli iki perdeli tiyatro, Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Develililerle buluştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının oyuncuları tarafından sahnelenen oyun, Osmanlı’nın son demlerinde Şehr-İ İstanbul’da kabadayılıklarıyla nam salan Aksaraylı Halil ile Kasapoğlu arasındaki mücadeleyi anlatan oyun, eski kabadayıların birbirleriyle mücadele halinde iken bile birbirlerine karşı ne denli merhametli olduklarını ince esprilerle izleyicinin beğenisini sunuldu. Yoğun izleyici karşısında sahnelenen oyunda oyuncuların esprileri ve müzikaller izleyicileri kahkahaya boğdu.