HAZIRAN 2017
Kızılay Develi Şubesinde Yönetim Değişikliği
14 Şubat 2016

Her üç yılda bir düzenlenen Kızılay Kongresi Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı. Kendi dönemindeki hizmetlerden ve faaliyetlerden bahseden İsmail İzmirlinin konuşmasının ardından delegelerin oy kullanımına geçildi. Kullanan oyların sayılmasının ardından Hamdullah Deringöl Kızılay Develi Şubesi Başkanı olarak seçildi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın da katıldığı kongrede Başkan Cabbar “Sükûnet ve kardeşlik içerisinde bir kongre geçirdik. Emeklerinden dolayı İsmail Beye teşekkürlerimi iletirken, Hamdullah Deringöl Başkanlığındaki yeni yönetime de başarılar dilerim” diyerek kısa bir konuşma ile duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Hamdullah Deringöl Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinde Bahset Kurtoğlu, Ahmet Karabacak, Ramazan Çimen ve İsmail Kocabaş bulunuyor.