HAZIRAN 2017
Vekil Dedeoğlu ve Başkan Cabbar'dan Hasta Ziyareti
13 Şubat 2016

1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından Kayseri Milletvekilli olarak seçilen Develili hayırsever hemşerimiz Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte merkez ve dış mahallelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmaları boyunca kendisine gösterilen desteklerden dolayı her mahalleyi ayrı ayrı gezip desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Vekil Dedeoğlu, ayrıca her mahallenin sorunlarıyla da yakından ilgilenerek, hizmet haritasına ekliyor. Ziyaretler esnasında Çarşı Camii Eski İmamı Mehmet Arslantürk’e de geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Vekil Dedeoğlu ve Başkan Cabbar, hoş sohbetin ardından çalışmalarında muvaffak olmak temennisiyle Eski İmam Arslantürk’den hayır duada bulunmasını dilediler.