NISAN 2017
Vekil Dedeoğlu'ndan Teşekkür Ziyaretleri
12 Şubat 2016

1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından Kayseri Milletvekilli olarak seçilen Develili hayırsever hemşerimiz Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte mahallelerde teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Seçim çalışmaları boyunca kendisine gösterilen desteklerden dolayı Sindelhöyük, Soysallı, Çayırözü, Kulpak, İncesu, Çaylıca ve Kabaklı Mahallelerine ziyaretlerde bulunan Vekil Dedeoğlu ve Başkan Cabbar mahalle sakinleriyle hasbihal etti. Ziyaretler esnasında özellikle okullar da ziyaret edilerek Başkan Cabbar Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu’nu öğrencilere tanıttı. Öğrencilere hediyeler vererek gönüllerini hoşnut eden Vekil Dedeoğlu ve Başkan Cabbar bu ziyaretlerin diğer mahallelerde de yapılacağını, halkımızın sorun ve isteklerinin en ince ayrıntısına kadar dinlenip çözüm yolları bulunacağını belirtti.