AĞUSTOS 2017
"Her Zaman Yanınızdayız" Projesi Faaliyetlerine Devam Ediyor
10 Şubat 2016

Develi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla hayata geçirilen “Her Zaman Yanınızdayız” isimli sosyal sorumluluk projesi, çalışmalarına Mesleki Eğitim Merkezinde faaliyetlerine devam ediyor.

Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmeni Gülsün Nergiz’in danışmanlığında yürütülen projede psikolojik danışman, psikolog, sosyolog, bayan ve erkek kuaförleri de görev almaktalar. Develi merkezde ve dış mahallelerinde (köyler) bulunan; yaşlı, yetim, yatalak ve bakıma muhtaç kimselerin düzenli olarak kişisel bakımlarının yapılacağı, onlara fiziksel ve ruhsal destek olunarak her daim yanlarında olunduğunun bilinmesi için hayata geçirilen proje kapsamında, Mesleki Eğitim Merkezinde saç kesim, kişisel hijyen gibi çalışmalar uzmanların gönüllükleri ve özverileriyle çalışmalarına devam ediyor. Develi Belediyesinin tesis ettiği ve giydirilmesinin yapıldığı araçla Mesleki Eğitim Merkezine getirilerek bakımları yapılan hemşerilerimiz yine aynı araçla evlerine götürüldü.