HAZIRAN 2017
Ayvazhacı Mahallesi Kan Bağışı Geleneğini Devam Ettiriyor
5 Şubat 2016

Ayvazhacı Mahallesi Derneği, yılın belirli bir günü Kızılay’a destek amacıyla kan bağışında bulunma geleneğini bu sene de devam ettirdi. Bu sene yedinci kan bağış kampanyasını düzenleyen dernek yöneticileri ve mahalle sakinlerine destek amaçlı civar mahallelerden ve Develi merkezden de destek olundu. Dernek Başkanı Feramuz Serçe “Bu yıl yedincisini tertip ettiğimiz kan bağışı kampanyamızı mahallemizin Kuran Kursu yerinde gerçekleştirdik. İnşallah verilen kanların hastalarımıza şifalar getirmesini diliyoruz. İbadet bilinci ile gönüllü olarak bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm mahalle sakinlerine ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu kampanyamız ilerleyen yıllarda daha da gelişerek devam edecektir.