ARALıK 2017
Seyrani Kampüsü Hızla Büyüyor
5 Şubat 2016

Erciyes Üniversitesi’nin İlçemizdeki Eğitim Kampüsü olan Seyrani Kampüsü mevcut durumda iki eğitim bloğu ile hizmet vermekteyken son bir yıl içinde iki katından daha fazla bir büyüme göstererek daha fazla öğrenciye öğrenim faaliyeti verme noktasında çalışmalarına devam ediyor. Başkan Cabbar çalışmalarla ilgili olarak “ Mahmut Karaca, Aksu ve Mehmet Niyazi Ayan- Mehmet Palamut Eğitim Blokları’nın son rötuşlarının da tamamlanmasının ardından 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Develimize farklı bölümlerinde açılması planlanmaktadır. İnşallah hayırseverlerimizin destekleri ile üniversite olma yolunda gösterdiğimiz gayretler nihai hedefine ulaşacaktır ve Develimiz inşallah Seyrani Üniversitesine kavuşacaktır.