NISAN 2017
Bayan Voleybol takımından Başkan Cabbar'a Ziyaret
2 Şubat 2016

Bölgesel Ligde mücadele edecek olan Develi Belediyesi Bayanlar Voleybol Takımı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Yöneticilerinden Müfit Türkmenoğlu ve Antrenör Hakan Dağlı eşliğinde Başkan Cabbar’ı ziyaret eden sporculara Başkan Cabbar İstanbul Büyülşehir Belediyesinden gelen spor malzemeleri hediye etti.

Yarın saat 17:00’da Talas Spor Salonunda Kayseri Lisesi Spor ile ilk Bölgesel Lig Maçına çıkacak olan Belediye Sporcularına başarılar dileyen Başkan Cabbar “Develimiz Voleybol Sporunda çok ciddi bir ivme yakalamış durumdalar. Kızlarımızın da maçlarda gereken azim ve gayreti göstereceklerine inancım tamdır. İnşallah sezon sonunda Bayan Voleybol takımımız hedeflenen başarı eşiğini aşacaktır” diyerek Belediye Bayan Sporcularına motive edici bir konuşma yaptı.