ARALıK 2017
Başkan Cabbar Hanımeller Pazarını Ziyaret Etti
1 Şubat 2016

Develi Belediyesinin katkıları ile Develili ev hanımların el emeği göz nuru işleri, yöresel lezzetleri ve ev yapımı yiyeceklerin sergilendiği ve satıldığı Hanımeller Pazarı, Belediye Elbiz Parkı kapalı salonunda bu hafta da faaliyetlerine devam etti.

Ev kadını olup herhangi bir işi olmayan kadınların bir araya gelerek ortaklaşa oluşturdukları Hanımeller Pazarını ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar tek tek stantları gezerek yaptıkları ürünlere dair bilgiler alıp sohbet etti. Develili kadınların böyle bir faaliyetin içinde olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cabbar, “Her 15 günde bir cumartesi günleri Belediyemiz elbiz parkı düğün salonunda gerçekleştirilen pazara her geçen gün ilgi artmaktadır. İnşallah havaların ısınması ile farklı bir yerde ve içerikle ev hanımı kadınlarımıza desteğimiz devam edecektir” dedi. Kadınlar Başkan Cabbar’a ziyaretinden ve desteğinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.