NISAN 2017
"Haydi 1. Sınıflar Karneni Getir Kitabını Götür"
21 Ocak 2016

Develi Belediyesinden bir kültür hizmeti daha,

Develi Belediyesi, Mustafa Aksu Kültür Merkezi içerisinde faaliyet gösteren kitap standında, ilkokul 1. Sınıftaki öğrencilerin okuma becerilerini ve alışkanlığını kazanması için sadece 1. Sınıfları kapsayan “Haydi 1. Sınıflar Karneni Getir, Kitabını Götür” kampanyası başlatıyor.

Kampanya hakkında bilgi veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Okuma-yazmayı yeni öğrenmiş olan birinci sınıftaki yavrularımızın okuma kabiliyetlerinin gelişmesi, kitapla bağ kurabilmelerini, okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve kütüphane oluşturmaya küçük yaşta teşvik etmek amacıyla başlatmış olduğumuz “Haydi Birinci Sınıflar Karneni Getir Kitabını Götür” kampanyamıza velilerin de gerekli özeni göstermelerini bekliyor, birinci sınıftaki yavrularımızla birlikte velilerini de Mustafa Aksu Kültür Merkezindeki bu kültür hizmetine davet ediyoruz” dedi.

Kampanya 25 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında faaliyette olacaktır.