ARALıK 2017
Başkan Cabbar'dan Yardım Kampanyası İçin Esnaf Ziyareti
20 Ocak 2016

Develi Belediyesi ile Türk Kızılayı Develi Şubesinin 4 Ocak tarihinden itibaren ortaklaşa yürüttüğü Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası kapsamında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kızılay Develi Şube Başkanı İsmail İzmirli ile İlçe Merkezindeki esnafları ziyaret etti.

Yardım kampanyası süresince göstermiş oldukları ilgi ve alakadan memnuniyetini dile getiren Başkan Cabbar, 22 Ocak tarihinde sona erecek olan yardım kampanyası için son bir destek daha istedi. Ziyaretleri esnasında Başkan Cabbar, “Allaha hamdolsun ki yardım kampanyamız planladığımız doğrultuda halkımızın ve esnafımızın destek ve özverileri ile sona yaklaşmış durumdadır. Kampanya süresi dolmadan son bir kez daha mazlum kardeşlerimiz için esnafımızı ve halkımızı bir kez daha seferber ederek kardeşlerimizin mağduriyetlerini daha fazla gidermek için ziyaretlerde bulunduk. İnşallah Develi’den yola çıkacak olan yardım tırımız hem bir gönül köprüsü oluşturacak hem de bir nebze olsun yaralarını sarmış olmanın bahtiyarlığını yaşayacağız” dedi.