MAYıS 2017
Manavgat'tan Develi'ye Kültür Gezisi
18 Ocak 2016

Develili hayırsever Muzaffer Büyük’ün inşa ettirdiği Manavgat Şule-Muzaffer Büyük Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Develide kültür gezisi yaptı.

Hayırsever hemşerimiz Muzaffer Büyük, okul müdürü ve öğretmenlerin beraberinde toplamda 80 öğrenci Develi’nin tarihi ve turistik yerlerine ziyaretler düzenledi. Gezi’nin sonunda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Muzaffer Büyük’ün beraberindeki öğretmen ve öğrencileri Mustafa Aksu Kültür Merkezinde ağırlayarak hediyeler takdim etti. Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük ve Başkan Cabbar ziyaretlerinden dolayı Muzaffer Büyük’e ve Okul Müdürü Mustafa Yüksel’e hediye plaketi takdim ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ise Develi manzaralı tablo hediye etti. Başkan Cabbar ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, misafirler de karşılaştıkları bu yoğun ilgiden ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bir daha ki gezinin Develi’den Manavgat’a olmasını talep ettiler.