AĞUSTOS 2017
Başkan Yardımcısı Temur'dan Hanımeller Pazarına Ziyaret
16 Ocak 2016

Develi Belediyesinin katkıları ile Develili ev hanımların el emeği göz nuru işleri, yöresel lezzetleri ve ev yapımı yiyeceklerin sergilendiği ve satıldığı Hanımeller Pazarı, Belediye Elbiz Parkı kapalı salonunda faaliyetlerine devam ediyor.

Ev kadını olup herhangi bir işi olmayan kadınların bir araya gelerek ortaklaşa oluşturdukları Hanımeller Pazarını ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mustafa Temur ve Meclis Üyesi Adnan Sezer, tek tek stantları gezerek yaptıkları ürünlere dair bilgiler alıp sohbet ettiler. Develili kadınların böyle bir faaliyetin içinde olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Temur, “Develimiz ve Develimiz kadınları için güzel bir sosyalleşme alanı olmasından dolayı halkımız gereken ilgi ve alakayı gösterecektir” dedi. Kadınlar Başkan Yardımcısı Temur’un ziyaretinden ve desteğinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hanımeller Pazarı her onbeşgünde bir gün olmak kaydı ile Develi Belediyesi Elbiz Parkında vatandaşların ziyaretine açıktır.