KASıM 2017
Türkiye Kayak Şampiyonasında Büyük Başarı
13 Ocak 2016

Türkiye Kayak Federasyonunun 09.01.2015 tarihinde Snowboard branşı Kayseri Bölge seçmelerinde Develi Belediye Spor Kulübü sporcusu Miray Özsoy Minik Kızlarda Kayseri’yi temsilen 12-13 Ocak tarihlerinde Erzurum’da yapılan Türkiye şampiyonasında altın madalya kazandı.

Erzurum’da yapılan Türkiye Şampiyonasına Develi Belediye Spor Kulübü Kayak Branşı Antrenörü Ahmet Aras ile birlikte 4 sporcu katıldı. Minik Kızlarda 12 Ocak tarihinde yapılan küçük slalom ve 13 Ocak tarihinde yapılan büyük slalom dallarında iki altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.,

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar şampiyon Miray Özsoy’u arayarak Bölge ve Türkiye Şampiyonalarında göstermiş olduğu büyük başarılarından dolayı tebrik etti.