NISAN 2017
Bem-Bir-Sen İle SDS Sözleşmesi Yapıldı
13 Ocak 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar makamında ağırladığı Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası) Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karakaş ve Develi Belediyesi Bem-Bir-Sen temsilcisi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü ile SDS (Sosyal Denge Sözleşmesi) imzaladı.

İki yıl geçerlilik süresi olan sözleşmesinin imzalanmasının ardından Başkan Cabbar ve Şube Başkanı Karakaş karşılıklı hediyelerde bulundular. Sözleşmenin Develi Belediyesine ve Belediye personellerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Cabbar “Belediyemiz personelinin performansına destek sağlayacak olan SDS sözleşmesinde Şube Başkanımız Mehmet Karakaş’la tam bir mutabakat sağlanarak imzalamış bulunuyoruz. Her iki taraf için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.