ARALıK 2017
Vali Yardımcısı Azcan'dan Kulpak Mahallesine Ziyaret
13 Ocak 2016

Kayseri Vali Yardımcısı Gökhan Azcan beraberindeki Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ulusoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Küçüktepe ve Develi Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ile birlikte Kulpak Mahallesini ziyaret etti.

Öncelikle Kulpak İlkokulunu ziyaret eden heyet, öğretmenlerle sohbet ederek öğrencilerle ilgili bilgiler aldı. Öğrenci velileriyle de sohbetler edip sorunlarını dinleyen Vali Yardımcısı Azcan, gerekli olan desteğin sağlanacağı mesajını verdi. Öğrencilerle de hasbihal eden ekip, onların derslere motivasyonunu artırıcı sohbetler etti. Heyet daha sonra 20 Temmuzda Adıyaman’da şehit olan Uzm. Onb. Müsellim Ünal’ın da mezarını ziyaret etti. Kulpak Mahallesi ziyaretinden sonra Kaymakam Başıbüyük ve Başkan Cabbar, Şırnak Cizre’de teröristlerle girdiği çatışmada bacağından yaralanmışolan hemşerimiz Çağlar Karakaya’nın evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tedavi sonrası evinde istirahat eden Gazi Polis Çağlar Karakaya sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek Kaymakam Başıbüyük ve Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletti.