HAZIRAN 2017
Develi Belediyesinden Hummalı Çalışma
13 Kasım 2014

Develi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ve Ekipmanlarıyla birlikte 15 Kasım 2014 Cumartesi saat :13:00’da Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşecek olan dördüncü bloğuntemel atma merasimi için olanca hızıyla devam ediyor.

Beşinci ve altıncı bloğun temellerinin de kazıldığı Seyrani Kampüsündeki çalışmalarda ayrıca halkımızın ve protokol üyelerinin rahat bir şekilde merasimi izlemeleri için çevre düzenlemeleri de yoğun bir şekilde devam etmektedir. Çalışmaları yerinde inceleyen Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İstanbul Develililer Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sami Dedeoğlu hiçbir aksaklığın yaşanmaması için alanda yapılan çalışmaları teferruatlıca inceleyerek fikir alışverişinde bulundular. Hiçbir sıkıntının yaşanmaması için gereken talimatları personeline bildiren Başkan Cabbar “Teknik anlamda aksaklıkların oluşmaması için bütün gayretimizi ortaya koymamız lazım. Bu hususta sizlerden ayrıca özveri istiyorum” diyerek personellerinin tekrar dikkatini çekti.