NISAN 2017
"En İyisi Gezmek" Develiyi Gezdi
7 Ocak 2016

Ülke TV ekranlarında yayınlanan, Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” programı ekibi son olarak Develi’yi gezdi. Develi’nin yöresel lezzetlerinden cıvıklı, pastırma ve tepsi mantısının hazırlanışından servis edilmesine kadar her aşamasını ayrıntılarıyla ekrana getiren Şen, sempatik ve sıcak tavırlarıyla da büyük beğeni topladı. Programda son olarak Develiyle ilgili özet bilgiler veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Sizin de gördüğünüz gibi Develimiz hem tarihi dokusu, hem lezzetleri hem de güler yüzlü misafirperver insanlarıyla gezilip görülmeyi hak eden bir yerdir. Bu vesileyle bizleri izleyen herkesi İlçemizde ağırlamayı bir borç biliriz” diyerek emek sarfeden program ekibine teşekkürlerini iletti. Programın sunucusu Harun Şen de bu güzelliklere şahit olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, Başkan Cabbar’a da misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Program 9-10 Ocak tarihlerinde akşam 19:00’da yayınlanacaktır.