HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar'dan Yardım Yerine Ziyaret
6 Ocak 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Türk Kızılayı Develi Şube Başkanı İsmail İzmirli ile birlikte 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yarım toplama yerini ziyaret etti.

Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde toplanan yardımlar Belediye ekiplerince toplandıktan sonra “Yardım Tırı” kapsamında Suriye’nin Türkmen Dağı bölgesinde mücadele eden Bayırbucak Türkmenlerine gönderilecek. “Kuru gıda, ısınma (battaniye, yorgan, yatak vb) ve kıyafet olarak belirlediğimiz yardım malzemelerimiz Türkmen kardeşlerimize gönderilmesi için ekiplerimizce itina ile istiflenmektedir. Onurlu bir mücadele sergileyen kardeşlerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi için başlatılan yardım kampanyamıza destek olmaları hususunda göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyor, yardım yapmak isteyen kardeşlerimizi de davet ediyorum. Rabbim bu amelimizi salih amel olarak kabul buyursun ve kardeşlerimizi de görünmez ordularıyla desteklesin” diyen Başkan Cabbar tüm Develililere bu kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulundu.